8/1/12

Μύθοι και αλήθειες για όμορφα μαλλιά!!
 
1ος μύθος: άπλωσε τα προϊόντα στάιλινγκ πριν στεγνώσεις τα μαλλάκια σου! όταν βγαίνεις μουσκίδι από το μπάνιο, δεν είναι καλό να απλώσεις αμέσως τα προϊόντα στάιλιγνκ γιατί τα προϊόντα δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικά με όταν έχεις στεγνώσεις λιγάκι τα μαλλάκια σου που θα μπορούν αν εισχωρήσουν ευκολότερα στην τρίχα. Όταν τα μαλλάκια σου είναι λίγο νωπά άπλωσε το προϊόν και θα δεις πόσο τέλεια θα είναι!
2ος μύθος: άπλωσε πάντα το μαλακτικό μετά το σαμπουάν σου! Αυτό εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σου. Αν έχεις χοντρή τρίχα και αφυδατωμένα μαλλάκια εννοείται πώς μετά το σαμπουάν πρέπει να απλώσεις την κρέμα των μαλλιών σου ενώ αν έχεις πολύ απλά μαλλάκια είναι καλύτερα ,όπως λένε οι ειδικοί, να απλώσεις πρώτα το μαλακτικό και μετά να στεγνώσεις λίγο με το πιστολάκι τα μαλλιά και μετά λούσε τα μαλλάκια σου με το σαμπουάν και θα είναι πιο σούπερ από ποτέ!
3ος μύθος: Το να χτενίζεσαι συνεχώς και πολλές φορές μεσα στη μέρα δεν είναι το μυστικό για τέλεια μαλλάκια αλλά αντίθετα κάνει την τρίχα σου πιο εύθραυστη στο σπάσιμο. Το συνεχόμενο βούρτσισμα ενεργοποιεί τη λιπαρότητα στα μαλλάκια σου ενώ ο σκοπός του βουρτσίσματος είναι κανονικά να "μεταφέρει" τα φυσικά έλαια των μαλλιών σου από τις ρίζες στις άκρες έτσι ώστε να μην καταστρέφονται οι άκρες σου!
4ος μύθος: οι βαφές μαλλιών καταστρέφουν την τρίχα σου! ίσως αυτό να συνέβαινε κάποια χρόνια πριν τώρα όμως οι βαφές περιέχουν πολλά μαλακτικά συστατικά και ακόμη και το οξυζενέ μπορεί να γίνει πιο "απαλό" για το τριχωτό της κεφαλής. Μην ανησυχείς ότι η βαφή σου κάνει κακό απλά πρόσεξε πώς θα την απλώσεις στο σπίτι αν το κάνεις μόνη και οχι σε κομμωτήριο.
5ος μύθος: άλλαζε συχνά τα σαμπουάν σου για να μην συνηθίζει το κεφαλάκι σου! Αυτό δεν είναι αλήθεια όπως λένε οι ειδικοί. Ένα καλό σαμπουάν ιδανικό για τον δικό σου τύπο μαλλιών αλλά και για τις ανάγκες σου δεν χρειάζεται αλλαγή για να μην συνηθίζει το μαλλάκι σου. Οπότε αν βρεις το σαμπουάν σου μην το αλλάξεις με τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου