30/6/12



Καλοκαιρινά λάθη μακιγιάζ & πώς να τα διορθώσεις


Τα πειράματα με τα σύνεργα του μακιγιάζ σου, έχουν διάφορα αποτελέσματα και δυστυχώς όχι πολύ θετικά για το ίματζ σου! Κάτι η μάσκαρα που τρέχει, κάτι το κονσίλερ που κάνει μεγάλη αντίθεση με το μαύρισμα σου δεν θέλει και πολύ μέχρι να υποπέσεις σε μεγάλα λάθη μακιγιάζ. Παρακάτω θα βρεις τις πιο αμεσες και γρήγορες λύσεις για τα πιο συνηθισμένα λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ.

Μαύρη, μαύρη έχεις κάνει τη μούρη μου μαύρη με το κονσίλερ στο φουλ:οκ κουκλίτσα κατάφερες και μαύρισε αρκετά.. μπράβο σου! Είναι όμως ανάγκη το βράδυ στο ποτό να φοράς δέκα στρώσεις κονσίλερ και η αντίθεση να είναι στο φουλ; Φρόντισε όταν έχεις πάρει χρώμα να μην είναι πολλές οι στρώσεις κονσίλερ που θα απλώσεις κάτω από τα ματάκια σου για να μην είναι έντονη η διαφορά κάτω από τα μάτια!
Πώς να το διορθώσεις στα γρήγορα: μόλις δεις τη διαφορά τρέξε και άπλωσε λίγο από το μέικ- απ σου (που είναι αρκετά πιο σκούρο) έτσι ώστε να πετύχεις ένα πιο νορμάλ αποτέλεσμα κάτω από τα μάτια και το λουκ σου να δείχνει πιο φυσικό.

Τρέξε μάσκαρα, τρέξε: μπορεί η μάσκαρα να είναι η καλύτερη σου φίλη όμως όταν τρέχει και δεν ξέρεις πώς να την μαζέψεις σίγουρα η σχέση σας αρχίζει και μπάζει νερά! Οι βουτιές στην πισίνα και την θάλασσα απατούν η μάσκαρα να είναι αδιάβροχη για να μην σε ρωτάνε όλοι για ποιο λόγο κλαις. Μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα είναι ιδανική και δεν μπορεί με τίποτα να σου φύγει. Αν πάλι δεν έχεις αδιάβροχη μάσκαρα τότε μια πολύχρωμη μάσκαρα είναι πολύ πιο εύκολο να «επιδιορθωθεί» από τη μαύρη! Έστω μiα καφέ ή μπλε θα μπορεί να σκουπιστεί πιο εύκολα! Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι το μακιγιάζ ειδικά των ματιών γίνεται όλο και πιο φυσικό-οπότε και να μην βάλεις καθόλου μάσκαρα δεν πειράζει- και τώρα είναι η ώρα να αναδείξεις την σέξι και απόλυτα φυσική ομορφιά σου!
Πώς θα το διορθώσεις γρήγορα: με την βοήθεια της μπατονέτας σου που καλά θα κάνεις να έχεις πάντα μαζί σου!

Το παράκανες με το μπρόνζερ και το self tan: Και τώρα, τι γίνεται; Τώρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι με ένα τόνο πιο ανοιχτό μέικ απ να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις λιγάκι την κατάσταση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι αντιαισθητικό. Φρόντισε να μην έχεις «μπαλώματα» γιατί οι διαφορές του χρώματος στο δέρμα είναι ότι πιο αντιαισθητικό! Και στην περίπτωση της διχρωμίας αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις μια ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτή απόχρωση μέικ απ και να καλύψεις με αυτή όλο σου το πρόσωπο για να ελαχιστοποιηθούν όσο γίνεται οι διαφορές!

Ι see black people: Ήθελες να μαυρίσεις και τα κατάφερες. Όμως τι γίνεται όταν έχεις μπρονζέ μάτια, χείλη, δέρμα και μάγουλα; Είσαι απλά υπερβολική και στο μακιγιάζ σου και σε καλό δεν θα σου βγει! Αν έχεις πάρει μπόλικο χρώμα προτίμησε ένα ζουμερό και σέξι χρώμα για τα χείλη σου όπως το κοραλλί και ξέχασε την μπρονζέ απόχρωση για εκεί. όσο για τα μάτια ένα ματ και παλ χρωματάκι χωρίς ίχνος μπρονζέ απόχρωσης είναι ότι πρέπει.
Πώς να το διορθώσεις γρήγορα: βάλε λίγο ρουζ για να "γλυκάνεις" το λουκ σου και λίγο κοραλλί κραγιόν στα χείλη και θα αλλάξεις λουκ στην στιγμή!

Κραγιόν κάνε... άκρες να περάσω οκ έβαλες το κραγιονάκι σου το ωραίο και ανέδειξες τα σέξι χειλάκια σου και πολύ καλά έκανες. Όμως το κραγιόν στις άκρες των χειλιών σου δεν είναι ότι καλύτερο και κάνει τα χείλη σου να δείχνουν αφύσικα και κακοβαμμένα. Με τη βοήθεια του κονσίλερ σου σχημάτισε τη γραμμή γύρω από τα χείλη σου και πρόσεξε να μην ξεφύγεις από αυτή όταν βάφεις τα χειλάκια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου