9/12/12

7 μυστικά για τις βαφές μαλλιώνΕίτε ανήκετε στις οπαδούς των φυσικών αποχρώσεων –η νέα τάση– είτε προτιμάτε τις πιο extreme βαφές, αυτές είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε το δικό σας color update με επιτυχία

1. Αν θέλετε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας, μην κάνετε αυτή την αλλαγή μόνη σας στο σπίτι, αλλά εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στα χέρια κάποιου ειδικού. Μην τα ανοίξετε περισσότερο από δύο τόνους, για να αποφύγετε τη φθορά τους.

2. Φροντίστε να μην είστε φρεσκολουσμένη για να αποφύγετε τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς.

3. Αν βάψετε τα μαλλιά σας μόνη στο σπίτι, φροντίστε να περάσετε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου ή βαζελίνης κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας, σε μέτωπο, αυχένα και αυτιά για να μην λερωθείτε. 

4. Αν όμως και πάλι μουτζουρωθείτε, τρίψτε απαλά το σημείο με λίγη στάχτη από τσιγάρο ή εναλλακτικά με μία λεμονόκουπα.

5. Στην περίπτωση που έχετε ανοιχτή βάση και θέλετε να γίνετε κατάξανθη, προτιμήστε να κάνετε πολλές ξανθές ανταύγειες και αποφύγετε τη μόνιμη βαφή. Έτσι θα γλιτώσετε από το πέρασμα της ρίζας κάθε είκοσι ημέρες και από τη φθορά της τρίχας, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι όσο ανοιχτό επιθυμείτε.

6. Αν το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας «κιτρινίσει» μετά από λίγα λουσίματα, ένα προϊόν silver θα σας δώσει τη λύση. Ζητήστε το από τον κομμωτή σας και χρησιμοποιήστε το μια φορά την εβδομάδα. 

7. Μετά το λούσιμο, περάστε στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών μια μάσκα για βαμμένα μαλλιά, που θα τα ενυδατώσει και θα τα κάνει να λάμπουν. Ξεβγάλτε και είστε έτοιμη. Η διαδικασία θα κάνει τα μαλλιά σας να είναι και να δείχνουν υγιή και όμορφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου