8/1/11

Μυστικά ομορφιάς


Δεν κοιμόμαστε ποτέ βαμμένες!
Δε πρέπει να κοιμάστε ποτέ βαμμένες διότι έτσι αφήνετε κλειστούς όλους τους πόρους του δέρματος σας.
Κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα σας αναπνέει περισσότερο απ' ότι την υπόλοιπη ημέρα. Αν κοιμηθείτε χωρίς να ξεβάψετε το πρόσωπ΄σας , το πρωί που θα ξυπνήσετε θα έχετε θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα.
Θυμηθείτε λοιπόν, όσο κουρασμένες κι αν είστε μη ξεχνάτε να ξεβάφεστε και να πλένετε σχολαστικά το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε.
Προσοχή στις βλεφαρίδες σας !!
Η mascara τονίζει τέλεια το βλέμμα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να καταστρέψει τις βλεφαρίδες αν τη χρησιμοποιέιτε πολύ συχνά. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε mascara τόσο σταδιακά μικραίνουν οι βλεφαρίδες.
Το ψαλίδι γυρίσματος σπάει τις βλεφαρίδες εύκολα οπότε δεν είναι καλό να το χρησιμοποιείτε... Εάν έχετε μικρές βλεφαρίδες για να μη τις ταλαιπωρείτε, υπάρχουν στην αγορά ψεύτικες βλεφαρίδες οι οποίες κυκλοφορούν σε φυσικά μεγέθη και δεν μοιάζουν με εξωπραγματικές.
Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε στη καθημερινότητα σας mascara. Να ξερετε πως εάν δε βάψετε τις βλεφαρίδες σας για ένα χρόνο μεγαλώνουν 2 με 3 χιλιοστά!
Μη χρησιμοποιείτε ποτέ πολυκαιρισμένη και στεγνή mascara ή αδιάβροχή. Για να ανανεώσετε τη mascara σας που έχει αρχίσει και τελειώνει ρίξτε της μια με δύο σταγόνες ελαιόλαδο και κουνήστε τη πριν τη χρησιμοποιήσετε!
-Περισσότερη διάρκεια στο μακιγιάζ γίνεται;;; -Αμέ!
Βάφεστε τέλεια αλλά μετά από μια δύο ώρες το μακιγιάζ σας αλλοιώνεται.
Αρχικά, 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε να βάφεστε, σε καθαρό πρόσωπο απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και περιμένετε να απορροφηθει από το δέρμα σας.
Μόλις βαφτείτε κανονικά, ψεκάστε με λακ 2 φορές μόνο με τεντωμένο το χέρι σας από ψηλά ώστε να πέσουν μερικές σταγόνες της σε όλο το μήκος του προσώπου σας.
Η λακ θα βοηθήσει να μην αλλοιωθούν οι βαφές ,και το μακιγιάζ σας θα διαρκέσει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου